НАЧАЛО ТЪРГОВЦИ РАКОВИНИ ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ
0 Артикула [ 0,00 лв. ]
+35952310697
Обадете се сега
Раковини и морски сувенириТърговия на едро и дребноТърговия на едро и дребно с раковиниТърговия на едро и дребно с морски звездиТърговия на едро и дребно с морски сувенири
ОБЗАВЕДЕНИ АПАРТАМЕНТИ
Bulgarian English Romanian
Раковини и морски сувенири
Търговия на едро и дребно
Търговия на едро и дребно с раковини
Търговия на едро и дребно с морски звезди
Търговия на едро и дребно с морски сувенири
Sofia
Риба таралеж 17-20 см ID:279 FAB.ID: 70328
НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
Вашето име *
Вашият телефон *
Вашият email адрес *
Вашето запитване
Код за сигурност
Риба таралеж 17-20 см
Рибата таралеж (Diodon Nicthemerus) е от семейство „Diodontidae“ , също така е нарична „риба балон“ и „риба кълбо“.Тези риби се срещат плитките тропически и субтропически морета . При опасност имат способноста да издуват тялото си чрез поглъщане на вода ( или въздух ) и да стават кръгли като топка . Това увеличение в размера ( почти двойно ) води и до рязкото изправяне на шиповете по тялото които в нормално състояние са прибрани към тялото . Друг защитен механизъм на рибата е отровна жлеза която се намира в кожата и . Естествените врагове на Рибата таралеж са Акулата , Орката , риба Тон , Делфин и др.Месото и се смята за деликатес в много Тихоокеански държави , като се приготвя само от лицензирани готвачи , въпреки това хранителните натравянията не са рядкост.
ТЪРСЕНЕ НА АРТИКУЛ
Търсене на морски артикули
Сувенири от раковини
Кошници с раковини
Кутии от раковини
Раковини
Морски звезди
Полирани раковини
Морски сувенири
Раковини на кг
Риби

Склад на едро за морски сувенири, раковини, миди, седеф и морски звезди. Търговия на едро и дребно с раковини, миди, морски звезди и морски сувенири. Nautilus 5 е специализиран вносител на раковини и морски сувенири в България. Предлагаме на клиентите ни готови сувенири от миди и голямо разнообразие от раковини, морски звезди и седеф, подходящ за търговия, декорация и производство на изделия на морска тематика.
Раковини и морски сувенири
© 2008 Nautilus 5 Ltd.
Всички права са запазени
Условия | За нас | Контакти | Карта на сайта
За предварителна информация и справки позванете на +35952310697
Секция за търговци и партньори