НАЧАЛО ТЪРГОВЦИ РАКОВИНИ ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ
0 Артикула [ 0,00 лв. ]
+35952310697
Обадете се сега
Раковини и морски сувенириТърговия на едро и дребноТърговия на едро и дребно с раковиниТърговия на едро и дребно с морски звездиТърговия на едро и дребно с морски сувенири
ОБЗАВЕДЕНИ АПАРТАМЕНТИ
Bulgarian English Romanian
Раковини и морски сувенири
Търговия на едро и дребно
Търговия на едро и дребно с раковини
Търговия на едро и дребно с морски звезди
Търговия на едро и дребно с морски сувенири
Sofia
Cardium Maxima 5 ID:129 FAB.ID: 70290
НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
Вашето име *
Вашият телефон *
Вашият email адрес *
Вашето запитване
Код за сигурност
Cardium Maxima 5
13см-16см Този вид се среща в крайбрежните райони на източната част на Атлантическия океан. Той е широко разпространен от Норвегия до бреговете на Западна Африка. Крак с хриле cerastoderma edule exhalant или вдишване на сифон umbones манто или клюнове на черупка Cardium Maxima е един от най-разпространените видове мекотели в приливни апартаменти в заливите и устията на Европа. Това е важен вид за риболовната индустрия, и тя играе важна роля като източник на храна за ракообразни, риби, както и блатни птици. Той се лови с търговска цел в Холандия и Британските острови. Той се използва също в областта на аквакултурите, отглеждане на сърцевидните е в ход във Великобритания, Холандия и Португалия. Това къклица е приготвена и изядена в няколко страни, включително Франция, Германия, Япония, Португалия, Испания, Ирландия и Обединеното кралство). Вероятно значителен източник на храна в ловец-Събирач общества на праисторическа Европа, остава на shellimprints, са били открити, вижте Археологически запис по-долу. Cerastoderma edule е в състояние да скочи на около пет сантиметра в даден момент да избягат от хищници, които се идентифицират от много антени и очите, които има по време на своите мантия ръбове. Той обикновено се намира с откриването на черупката си позиции нагоре, чрез които антени и очите се простират. Тя скача от разширяване на нейния крак извън черупката и след това го договаряне.
ТЪРСЕНЕ НА АРТИКУЛ
Търсене на морски артикули
Сувенири от раковини
Кошници с раковини
Кутии от раковини
Раковини
Морски звезди
Полирани раковини
Морски сувенири
Раковини на кг
Риби

Склад на едро за морски сувенири, раковини, миди, седеф и морски звезди. Търговия на едро и дребно с раковини, миди, морски звезди и морски сувенири. Nautilus 5 е специализиран вносител на раковини и морски сувенири в България. Предлагаме на клиентите ни готови сувенири от миди и голямо разнообразие от раковини, морски звезди и седеф, подходящ за търговия, декорация и производство на изделия на морска тематика.
Раковини и морски сувенири
© 2008 Nautilus 5 Ltd.
Всички права са запазени
Условия | За нас | Контакти | Карта на сайта
За предварителна информация и справки позванете на +35952310697
Секция за търговци и партньори