Nautilus logo
0 Артикула [ 0,00 лв. ]

Морска коралова гъба

Морска коралова гъба добивана от голяма морска дълбочина

Морска коралова гъба
ID: 70754
Категория Морски звезди
Тегло: 0.050кг.
Мярка: бройка
Количество: 1
Прегледано: 5
Морската коралова гъба е от онези продукти, които не са познати на широката публика и трудно се откриват по магазините. Морската коралова гъба представлява сюнгер (Примитивно морско безгръбначно животно, което има шуплесто тяло и е снабдено със скелет от жилки, обикновено живее в неподвижни колонии с други от този вид.) или по-точно гръбнака на сюнгера.

Сюнгера има свойството да не поема миризми и в него не се развиват вредни микроорганизми и поради тази причина чудесно се прилага в направата на гъби за баня. Гъбите направени от сюнгер са меки и приятни за кожата. Абсолютно естествени са и не дразнят кожата. Фибрите на тази гъба съдържат огромно количество хидратиращи съставки, които правят кожата здрава и жизнена. При допир с кожата отделя известно количество колаген, който е много полезен за кожата.

Кораловите морски гъби се обработват минимално, като цикъла на преработка не включва използването на химикали и вредни съставки. В днешно време техниката е толкова напреднала, че позволява събиране на морски гъби от голяма дълбочина, където гъбите са по-богати на колаген.

Морските гъби помагат за ексфолиране на кожата и премахване на мъртвите клетки. Подходящи са дори за почистване на грим.
ЗАПИТАЙ
ЗАПИТАЙ
мярка: бройка | тегло 0.050 кг.
Добави в кошницата
Nautilus 5 Shopping

Морски звезди

Подобни предложения за раковини и морски сувенири

12.00лв.
Морски звезди 1.5
6.50лв.
Морски звезди Flat 6-7.5 см
ЗАПИТАЙ
Flat starfish 1
ЗАПИТАЙ
Морска зезда Rhino 20-22 см