Nautilus logo
0 Артикула [ 0,00 лв. ]

Доставка и транспорт от Наутилус

Информация по доставки и транспорт на раковини, миди, морски звезди и морски сувенири

Доставки в България

Доставка на територията на Република България

Доставката на поръчаните стоки се извършва по куриер на посочен от потребителя адрес и за негова сметка. Цената на доставката за цяла България зависи от големината и броя на поръчаните продукти.

Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Преди да се изпълни поръчката, може да се свържем с Вас за потвърждаване ако има нещо неизяснено.

Срокът за изпълняване на поръчката е до 3 работни дни. Наутилус 5 ООД /за краткост доставчик/ си запазва правото да удължава този срок след предварително съгласуване с потребителя. Ако в срока за изпълнение на доставката не бъдете намерен на посочения от Вас адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала.

В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите по доставката. Разходите се заплащат при получаване на стоката, едновременно с цената на стоката. Тази сума се приема от доставчика като депозит до изтичане на седемдневния срок, в който потребителя има право да се откаже от договора съгл. ЗЗП.

Доставчикът не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул, Вие ще бъдете информирани по телефона, е-мейл, посочен от васили чрез обаждане по телефона и ако е възможно ще Ви бъдат предложени други подобни артикули. Посочването на грешен адрес, е-мейл или телефон прави поръчката невалидна и тя не обвързва Наутилус 5 ООД със задължението за изпълнение на доставката.

Ако не можем да се свържем на посочения от вас телефон или е-мейп поръчката не се изпълнява. 
. Данните за фактура, ако е необходимо попълнете по време на оформяне на поръчката в полето Коментар.

Цените не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Адреса на електронна поща, който сте задали при регистрация се използва за изпращане на съобщения свързани с вашата поръчка, молим ви след извършване на поръчка да го проверявате периодично. При доставка по пощата или при проявено предпочитание от страна на клиента, плащането на стоките се извършва само с наложен платеж. В празнични и неделни дни поръчки не се обработват.

Доставки извън България

Доставка извън територията на Република България

За да Ви доставим пратка извън територията на Република България, може да се свържете с нас преди да направите поръчка по е-мейл, телефон или Skype /ще ги намерите в "информация - контакти" или посочете в коментара към поръчката желаната дестинация и предпочитан от Вас начин на доставка. Ще се свържем с вас за да ви уведомим за цената на доставката и чак след потвърждение от Ваша страна ще се извършат следващите етапи от поръчката. Докато не одобрите крайната цена, включваща и разходите по изпращането договорът не се счита за сключен. В сайта на Български пощи може да се ориентирате за цените.

Рекламации

Рекламации и връщане на закупена стока

При получаване на стоката следва да проверите за касовият бон и несъответствия: констатирани липси, дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер, несъответствие с обявената търговска марка. В случай, че се установят такива следва да направи рекламация по реда на чл.125 от ЗЗП. При гореспоменатите констатации за несъответствие, потребителят предявява рекламция съгласно Чл.112 и Чл.113 от ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ - в сила от 10.06.2006 г. (Обн. ДВ. бр.99 от 9 Декември 2005г.) . Привеждането на стоката в съответствие се извършва в рамките на един месец, считано от предявяването на рекламацията от потребителя. При проява на скрити фабрични дефекти и липси, следва да направите рекламация след установяването им в рамките на срока съгласно чл.126 от ЗЗП, който започва да тече от деня на получаване но стоката. В случай на непълна доставка Наутилус 5 ЕООД следва да достави липсващите части по най - бързия начин.
   ул. Дебър 54 Варна