Nautilus logo
0 Артикула [ 0,00 лв. ]

Black Nerita 1.5cm до 2.5cm

Черната Нерита Nerita atramentosa

Black Nerita  1.5cm до 2.5cm
ID: 70360
Категория Раковини на кг
Мярка: кг
Количество: 1
Прегледано: 810
Черната Нерита Nerita atramentosa. Размер 1.5cm до 2.5cm
Здравата външна обвивка спомага за предпазването от хищници. Черупката е водонепропусклива, което също помага да се предотврати загубата на вода по време на отлив, когато са изложени. Черупката е обикновено тъмно сиво / черно, което помага да се прикрива и да се избягват хищници.
Хрилници, които помагат да се извлича кислород от водата, когато се потапя. Клапа, наречена Опекулум, може да запечата черупката, която улавя вода вътре.
Силната Мускулна крак не позволява да бъдат измити от скали с вълни, като същевременно позволява движение. Радула това е структура, използвана за изстъргване на водорасли от скали
Те са активни фуражи, когато са потопени. Когато приливът е излязъл, те стават неактивни и уплътняват печат от черупката, за да опазят водата. Те се движат в пукнатини и пукнатини, за да намалят излагането им на слънчева светлина и ветрове, които обикновено ще увеличат загубата на вода. Те могат да образуват група клъстери, за да намалят площта, която е изложена на лек вятър. Това също помага да се предотврати изсъхването.
Продукта е 100% натурален!Не е играчка!Да не се дава на деца!
ЗАПИТАЙ
ЗАПИТАЙ
мярка: кг | тегло 0.000 кг.
Добави в кошницата
Nautilus 5 Shopping

Раковини на кг

Подобни предложения за раковини и морски сувенири

20.00лв.
Pecten nobilis Размери 5-7см
22.00лв.
Natural Nasa 0.5см-1.3 см
ЗАПИТАЙ
Umbonium Color (1см)
15.00лв.
Star limpet 2-3,5 см
ЗАПИТАЙ
Tiny Nassa (0,5 см-1 см)
ЗАПИТАЙ
Round abalone от 3,5 см до 6 см